trefinos Des de fa més de dos-cents cinquanta anys, Trefinos elabora taps de suro per al sector vitivinícola amb una filosofia basada en el respecte per la natura, i en l’aplicació d’avançades tecnologies per assegurar la màxima qualitat del producte i donar així resposta a les necessitats dels cellers de les més prestigioses zones enològiques d’arreu del món.

trefinos La nostra missió és traslladar el suro de l’arbre a l’ampolla amb el màxim respecte per tots els elements que prenen part en el procés: respecte pel bosc, per la matèria primera, pel pelador que extreu l’escorça de la surera, per la tradició, per la història, pel producte que nosaltres elaborem, i pel client final.

trefinos Aquest concepte es complementa amb una altra màxima de l’empresa: la sostenibilitat. La nostra línia d’actuació vol contribuir a la conscienciació mediambiental de la societat mitjançant una gestió forestal responsable, que garanteixi a llarg termini la conservació dels boscos i la bona productivitat de la sureda, així com tot el teixit social que sustenta.

trefinos El nostre eix d’actuació s’articula al voltant de tres conceptes clau que ens donen valor afegit: la vocació de lideratge, la recerca de la confiança dels clients i el compromís amb la societat i el medi ambient.

 
   

1. Persistència de la massa:
trefinos assegurar la regeneració, de manera que els nostres nets i els nets dels nostres nets segueixin gaudint d’aquest bosc.

2. Multifuncionalitat:
trefinos aprofitar racionalment tots els bens i serveis que el bosc ens ofereix.

3. Sostenibilitat econòmica:
trefinos maximitzar la rentabilitat econòmica a llarg termini: que les produccions del bosc superin les inversions que es fan en ell.

trefinos Aquests tres principis s’aconsegueixen aplicant un pla de gestió racional des del punt de vista forestal, i amb els sistemes de certificació forestal que tenim a Europa els quals n’asseguren  l’acompliment.

trefinos La nostra vocació de responsabilitat amb el medi ambient ens ha portat a incorporar, dins de l’estratègia d’aprovisionament, la compra de matèria primera en boscos certificats FSC® i en aquells que compleixen amb la legislació vigent.

trefinos Només d’aquesta manera garantim que l’extracció del suro per a l’elaboració dels nostres productes contribueixi a la preservació dels valors ecològics, econòmics i socials del bosc.

trefinos Pensem que aquest és l’únic camí per tal d’assegurar el futur de la natura i el de la nostra pròpia indústria.